'YÖRSİAD BULUŞTURUYOR'UN İLK KONUĞU NESRİN ÜNAL OLDU

'YÖRSİAD BULUŞTURUYOR'UN İLK KONUĞU NESRİN ÜNAL OLDU

 

Yörük Sanayici İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD) yerel seçimler öncesi 'YÖRSİAD BULUŞTURUYOR' adı altında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını ağırlamaya başladı.  

Konu ile ilgili ilk konuk İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr.Nesrin ÜNAL oldu. Hotel SU’da gerçekleşen buluşmada, İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan da hazır bulunurken, YÖRSİAD üyeleri de programda yer aldılar. 

YÖRSİAD Başkanı Mustafa Alper Oral yaptığı açıklamada, “ YÖRSİAD ailesi olarak yaklaşan yerel seçimlere yönelik ilk etkinliğimizi düzenledik. Antalya Büyükşehir başkan adaylarımızı dernek üyelerimiz ve değerli basın mensupları ile buluşturmayı planladığımız ‘YÖRSİAD Buluşturuyor’ etkinliğimizin ilk konuğu olan İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Dr.Nesrin Ünal’a, sayın İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’a ve TBMM’de sesimiz olan İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya’ya teşekkür ediyoruz. 31 Mart yerel seçimleri öncesi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayları ile üyelerimizi buluşturmak adına davette bulunduğumuz belediye Başkan adaylarımızdan Uzm.Dr.Nesrin Ünal bugün bizlere kendisine tanıtıyor. Çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Diğer adaylarımız ile yerel seçimler öncesi YÖRSİAD buluşmalarımız devam edecek” dedi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr.Nesrin ÜNAL toplantıda birer konuşma yaptılar. YÖRSİAD’Iın konuğu olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren konuklar, teşekkürlerini sundular.

İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr.Nesrin Ünal, projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, toplantı sonrası konuklara YÖRSİAD Başkanı Mustafa Alper Oral tarafından birer keyfiye hediye edildi, ayrıca Başkan adayı Nesrin Ünal’a da bir teşekkür plaketi sunuldu. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU